به گزارش قدس آنلاین، سیدحمید سجادی در برنامه شبکه خبر صحبتهایی را در خصوص واگذاری سرخابیها، وضعیت فدراسیون فوتبال و سایر رشتههای ورزشی انجام داد که آن را در زیر میخوانید:
واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی
وزیر ورزش اظهارداشت: اقدامات فشردهای انجام شد تا در سال گذشته هر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تعیین تکلیف شوند. واگذاری سهام سرخابیها با حمایت رییس جمهور و معاونان او صورت گرفت و با تلاش سایر سازمانهای مربوطه بهخصوص سازمان خصوصیسازی مراحل واگذاری آغاز شد. با افتخار اعلام میکنیم که این دو باشگاه که در سالهای گذشته همیشه بدهکار بودند امروز هر کدام از آنها در حساب خود ۳۵۰ میلیارد تومان پول دارند و سعی خواهیم کرد که از این منابع موجود بهینه مصرف شود.
حل مشکل معیشت ورزشکاران
وی در خصوص مشکلات ورزشکاران، گفت: بنده با درد ورزشکاران آشنا هستم چون خودم ورزش قهرمانی را به دلیل مشکلات معیشتی کنار گذاشتم. از روز اول نیز در مجلس شورای اسلامی اعلام کردم که دردآشنای ورزشکاران هستم و دغدغه همه ورزشکاران را میدانیم. ورزشکاران حرفه ای مجبور هستند برای اینکه بتوانند نام کشور را سربلند کنند دائما مشغول تمرین باشند و به همین دلیل نمیتوانند به مسائل معیشتی خود بپردازند.
یکی از برنامههای اصلی ما رفع دغدغههای معیشتی ورزشکاران است. در ضیافت افطاری نیز که همراه جمعی از ورزشکاران درخدمت رییسجمهور بودیم ایشان بر رفع مشکلات معیشتی، بیمهای و مشاغل آنها تاکید داشتند. تا به الان مراحل استخدام ۹ نفر از قهرمانان المپیک و جهان را را انجام دادیم و ۱۵ نفر دیگر نیز در دست اقدام هستند که به زودی مراحل استخدام آنها نیز انجام میشود.
رفع تبعیض در رشتههای مختلف
سجادی با بیا اینکه تلاش کرده سطح درآمد رشتهها بالا برود، خاطرنشان کرد: بدون شک برخی از رشتهها پرمخاطبتر هستند و درآمد آنها نیز بالاتر میرود و این موضوع تنها مختص به ایران نیست و در همه کشورهای دنیا شاهد این تفاوتها هستیم. به عنوان مثال رشته فوتبال در اکثر دنیا پرمخاطب و پردرآمد است. در برخی از رشتهها نیز مانند دوومیدانی و تنیس روی میز سرمایه گذاری چندانی انجام نمیشود.
در این مدت ما سعی کردیم که سطح درآمد رشته های دیگر را نیز بالا ببریم. به عنوان مثال رشتهای مثل کبدی به توفیقات خوبی رسیده است و ورزشکاران این رشته در چند کشور لژیونر هستند. رییسجمهور نیز در دیدار اخیر خود با ورزشکاران تاکید داشت که عدالت ورزشی در بین همه رشتهها ایجاد شود. در جشن واگذاری سرخابیها مدیران عامل دو باشگاه استقلال و پرسپولیس این قول را دادند علاوه بر فعال شدن بخش فوتبال بانوان در رشته های دیگر نیز سرمایهگذاری کنند. یکی از کارهایی که در این مدت انجام دادیم رایزنی با یکسری از بخشهای خصوصی برای حمایت از تیمهای مختلف بود. رسانه ملی نقش مهمی در توسعه رشتههای ورزشی دارد و میتوان از این طریق شرکتهای مختلف را به سرمایهگذاری در رشتههایی که زیاد به آنها توجه نمیشود ترغیب کنیم.
تکمیل پروژههای نیمه تمام ورزشی
وزیر ورزش در خصوص تکمیل پروژههای ورزشی، عنوان کرد: در سفر استانی ریاست جمهوری به استان مازندران یکی از وظایف ما بازدید از استادیوم شهید وطنی بود و اینکه دغدغه هواداران تیم نساجی را برطرف کنیم. تیم با ریشه و خوب نساجی به دلیل نداشتن زمین مجبور بود بازیهای خانگی خود را در شهرهای دیگر انجام دهد. رییسجمهور شخصا برای تکمیل استادیوم شهید وطنی دستور دادند که ظرف پنج ماه این استادیوم تکمیل شود و درحال تلاش هستیم که هرچه زودتر این ورزشگاه اماده بهره برداری شود.
وی ادامه داد: متاسفانه در کشور ۶ هزار پروژه نیمه تمام ورزشی داریم که از نگاه یک مدیر عدد سنگینی است و از این تعداد ۱۲۰۰ پروژه هیچ گونه رشد فیزیکی ندارد و از اینرو کار سختی پیشرو و منابع اندکی نیز در اختیار داریم. خسته نباشید میگویم به همه همکاران فنی در وزارت ورزش و جوانان و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی که برای تکمیل پروژههای نیمه تمام زحمات زیادی را کشیدند.
سجادی گفت: در دیداری که همراه جامعه ورزش با رییسجمهور داشتیم آمار افتتاح پروژههای نیمه تمام سالی که گذشت را به ایشان ارائه دادیم و مورد استقبال قرار گرفت. آماری که در سال ۱۴۰۰ برای تکمیل پروژهها داشتیم توانست رکورد ۹ سال گذشته را بشکند و طی این سالها هرچهقدر به سرانههای ورزشی اضافه شد، خوشبختانه در سال ۱۴۰۰ توانستیم یک رکوردشکنی کنیم و جهش فوقالعادهای داشته باشیم. آمار سال ۱۴۰۰ شامل افتتاح ۶۸ هزار متر سالن سرپوشیده و ۲۱۸ هزار متر ورزشگاه روباز است که این آمار در سال ۹۷ به ۴۰ هزار متر سالن سرپوشیده و ۱۷۰ هزار متر ورزشگاه روباز میرسید.
وزیر ورزش در مورد افتتاح پروژههای ورزشی در سال ۱۴۰۰، خاطرنشان کرد: درمجموع ۶۲۱ پروژه در سال ۱۴۰۰ مورد افتتاح قرار گرفت و امیدوارم که این موتور محرکه ساخت و ساز که آغاز شده در سال ۱۴۰۱ نیز ادامه داشته باشد. برای بودجه سال جدید به ۲۷ صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده امیدوار هستیم و پیشبینی کردیم که سه هزار میلیارد تومان به وزارت ورزش و جوانان اختصاص پیدا کند که از این رقم ۲۰ درصد به حوزه جوانان تخصیص پیدا میکند.
سرانه ورزشی کشور به ازای هر نفر به طور متوسط ۷۵ سانتیمتر است که استاندارد آن در دنیا سه متر است که امیدوارم تا پایان خدمت خود در وزارت ورزش این رقم را به عدد استاندارد نزدیک کنیم. مشکل دیگر این است برای نگهداری برخی از ورزشگاههای کشور با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم که این موضوع مشکلاتی را نیز برای وزارت ورزش و جوانان ایجاد کرده است.
تعیین تکلیف و برگزاری مجامع فدراسیونهای ورزشی
سجادی در ادامه صحبت هایش در مورد وضعیت فدراسیون های ورزشی، یادآور شد: خوشبختانه شرایط خوبی به لحاظ تعیین تکلیف روسای فدراسیونها داریم. شاید تا یک سال پیش برخی از فدراسیون ها با سرپرست اداره میشدند؛ اما از زمانی که به عنوان وزیر ورزش و جوانان کار را آغاز کردم با وجود اینکه اساسنامه جدید فدراسیون ها تازه تصویب شده بود تا به الان ۴۰ مجمع را برگزار کردیم که ۱۰ مجمع انتخاباتی بود. پنج فدراسیون ما نیز در شرف برگزاری مجمع هستند.
وی افزود: فدراسیونی مثل دوچرخهسواری درگیر تطبیق اساسنامه فدراسیون جهانی با خود اساسنامه کشور است. ژیمناستیک نیز براساس اساسنامه داخلی فدراسیون کار را جلو برد اما طبق قانون باید انتخابات آن طبق اساسنامه به تصویب رسیده توسط شورای نگهبان برگزار شود.
برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال
سجادی با اشاره به شرایط فدراسیون فوتبال و انتخابات، تصریح کرد: در فدراسیون فوتبال به دلیل یکسری تصمیماتی که هیات رییسه گرفتند منجر به تغییر در راس فدراسیون شد. ما فرصت چندانی تا جام جهانی نداریم و باید هرچه زودتر این فدراسیون تعیین تکلیف شود و برای حضور قدرتمند در جام جهانی قطر آماده شویم تا بتوانیم برای اولین بار از مرحله گروهی صعود کنیم.
وی ادامه داد: امیدوارم هرچه زودتر این اختلافها در هیات رییسه و کندی تصمیم گیری برطرف شود و فوتبال ما به ساحل آرامش برسد. سعی ما این است که بهترین اتفاق برای فوتبال کشور بیفتد و از وضعیت فعلی راضی نیستیم. سعی میکنیم که دغدغه هواداران فوتبال رفع شود و از وظایف نظارتی خود برای رفع مشکلات استفاده کنیم.
منبع: فارس
نظر شما